K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 44763 niksiä!
Lemmikit
Jatkoaikaa koiran ydinluulle
Jossain välissä koira ei enää pysty syömään luun ydintä ja kiinnostus luuhun lakkaa. Ota pala pinaatti- tai verilettua ja painelee sen sormella luun sisälle niin luu on kuin uusi ja se kiinnostaa taas koiraa tuntikausia!
0 0 0
Lapset ja leikit
Afrikan tähti seinälle
Ärsyttääkö taitella lautapelien alustoja takaisin laatikkoon? Älä taittele enää, vaan laita sinitarralla seinään kiinni. Saat kivan sisustuselementin vaikka lastenhuoneeseen. Sinitarralla pysyy myös pelin ajan paremmin paikallaan alustassa, pöydällä tai lattialla. Ja jos sinitarrasta ei tykkää, voi pelialustan laittaa vaikka valokuvakehyksen sisälle.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Marjanpoiminta-astia
Marjanpoiminta-astia
Akuutti marjahulluus, krooninen laiskuus ja pitkäkestoinen pöljyys sai aikaan sen, että käytössä on nyt uusi, upea ja kierrätyshenkinen marjankeräysastia. Kukaan muu ei varmasti näitä ole ikinä kehittänyt, joten luvassa on marjanpoiminnan nobel. Huomaa astian valtava koko, kun ottaa huomioon allekirjoittaneen kykenemättömyyden tekemään mitään pitkäkestoisesti. Ison keruureiän vasemmalla puolella viisteen alanurkassa pieni reikä, joka varmistaa nesteiden pois valumisen astian ollessa kuivumassa. Käytöstä poistetun kännykkäpussin narulukolla varustettu kaulanauha löysi uuden käyttötarkoituksen. Astian kestoa lisää huomattavasti sen huuhtelu ja kuivatus jokaisen tyhjennyksen jälkeen.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Vaihtoehto elintarvikeväreille
Ei tarvitse ostaa väripurkkeja kaappiin. Voit käyttää magnesium-jauhetta vahvistamaan tai muuttamaan haluamaasi väriä. Esim. vadelmasta tai mansikasta (tai niiden mehusta) saa sinisiä ja haaleat keltaiset tulevat kirkkaammiksi. Kokeilemalla saat huimia sävyjä vähän kuin vesiväreillä! Ja treenaajakin saa vaihtelua peruseväisiin.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Lehtikaalista kaikki hyöty irti
Lehtikaalisipsejä tehdessäni katsoin jatkuvasti kasvavaa kasaa poisheitettävistä kovista lehtiruodeista miettien, onko tuollaisessa tuhlaamisessa mitään järkeä. Otin lehtiruotejen pinkan ja silppusin kattilaan keittoaineksiksi. Tuli muuten hyvää keittoa.
0 1 0
Ruoka ja juhlat
Suomut pois keittiöstä
Jos on pakko suomustaa kala keittiössä, laita kala ja suomustusväline kirkkaaseen muovipussiin, pujota käsi pussiin ja sido ranteeseen.Sitten eikun suomustaan, ja sillä siisti.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Sormensäästäjä
Sormensäästäjä
Ei tarvitse pitää mehunsekoituskauhaa tai lusikkaa peukalolla kun käyttää pompulaa.
0 0 0
Kodinhoito
Kenkien kuivatus
Kengät kuntoon
Tyttö tuli kotiin mustat, nahkaiset ratsastuskengät märkänä ja linttaan astuttuna. Kuivatin kengät, plankkasin mustaksi ja laitoin sisälle 3 litran pakastepussit. Pussit täytin kuivalla hiekkalaatikon hiekalla ja puristelin takaisin muotoonsa. Hiekat jätin kenkään pariksi päiväksi ja taas oli kengät kuin uudet 😊
0 0 0
Käsityöt ja askartelu
Villatakista polvisuojat
Leikkaa rikkinäisen takin hihat ja tee niistä polvisuojat, jotka ovat nivelrikkoiselle mainio lämmittäjä.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle