K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45425 niksiä!
Kodinhoito
Pöytärätin jatkoaika
Pöytärätin saat puhtaaksi ja raikkaaksi laittamalla rätin pieneen purkkiin jossa on vettä ja tahranpoistoainetta. Kun huuhtelet ja peset rätin muutaman tunnin päästä rätti on jälleen raikas ja käyttöikä lisääntyy.
0 0 0
Ekoniksit
Värikäs jäälyhty
Älä heitä pois vanhaksi menneitä elintarvikevärejä. Lisää muutama tippa ämpärilliseen vettä ja jäädytä. Kumoa jäätyneet lyhdyt ja sytytä kynttilä. Elintarvikevärit ovat riitoisia, joten voit nauttia värikkäistä lyhdyistä useaan kertaan.
0 0 0
Ostokset ja asiointi
Kauppakassiniksi
Kun kauppareissulla lapsen kanssa kätesi eivät riitä sekä kantamaan ostoskasseja että pitämään lasta kädestä kiinni, apu löytyy Pirkka kestokasseista ja niiden tuplasangoista. Opasta lapsi pitämään kiinni kantamasi kassin vapaaksi jäävästä kahvasta ja näin voitte kulkea yhdessä!
0 0 0
Kodinhoito
Kirppistarrat
Pidätkö joskus kirpparipöytää? Yli jääneet tarrat ovat oivallisia pakasteiden merkitsemiseen. Voit toki tarkoituksellakin ostaa ylimääräisiä tarra-arkkeja, ovat tosi edullisia.
0 0 0
Tekniikka
Jos puhelin katoaa
Kannattaa laittaa kännykän lukitusnäyttöön jonkun läheisen puhelinnumero tai oma sähköpostiosoite, sillä jos kännykkä hukkuu niin löytäjä saa yhteyden. Lasten kännyköihin vanhemman numero.
0 0 0
Kodinhoito
Vaeltava petauspatja
Laita iso froteepyyhe petarin ja patjan väliin. Pesin puuvillaisen pyyhkeen ilman huuhteluainetta, ja siitä tuli kova ja karkea. Kun nukka on molemmin puolin, se toimii hyvin jarruna eikä petari lähde liikkeelle vaikka sängyssä pyörisitkin.
0 0 0
Käsityöt ja askartelu
Lasten kanssa askarreltava ulkokoriste
Laita glitterihilettä hiekkamuotin pohjalle, kaada vesiväreillä värjättyä vettä päälle ja laitat muotti pakkaseen yöksi. Seuraavana päivänä voit ripustaa luomuksen ulos oksalle. Muista laittaa villalangan pätkää muottiin mukaan, jotta ripustaminen onnistuu.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Kuivata mehustuksen perskat
Keitettyäsi mehut kuivaa perskat uunissa. Sopivat kuivattuina kaikkeen ruuanlaittoon ja leivontaan.
0 0 0
Kauneus ja terveys
Korusäilö
Korusäilö
Konvehtirasian muovisisus on hyvä säilytin korvakoruille ja miksei muillekin koruille. Kaikki korut ovat siististi näkyvillä ja helposti otettavissa käyttöön.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle