K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Pukeutuminen

Katso parhaat vinkit ja uusimmat tuotteet aikuisten ja lasten pukeutumiseen.

Niksit

Sukkahousuniksit
Imurietsivä
Pingota sukkahousut imurin imuosan eteen, niin voit vaivattomasti etsiä vaikkapa sängyn alle pudonneita korvakoruja ja muita pikkuesineitä. Sukkahousut estävät esineen joutumisen imurin sisälle.
4 10 0
Lemmikit
Koiran aktivointipallo
Vanha salipandypallo toimii upeana koiran aktivointipallona, kun täyttää pallon sopivan kokoisilla nappuloilla ja herkuilla. Ei saa olla liian pieniä, vaan juuri sopivan kokoisia reikiin nähden (kaikkia herkkuja ei saa saada liian helposti pallosta ulos).
18 21 0
Piha ja mökki
Niksit - 33477
Jos sinulle kertyy ylimääräisiä sankoihin sopimattomia muovikansia, leikkaa ne keskeltä kahtia ja rajaa niillä kukkapenkin tai muun penkin reuna. Spreijaa halutun väriseksi.
0 0 0
Matkustus ja liikenne
Hameenhelmat kurissa
Nousevatko helmat pyöräillessä korviin? Kiinnitä helman reunaan, jalkojen väliin pöytäliinanpaino ja voit pyöräillä ilman pelkoa vilautuksesta.
1 1 0
Pukeutuminen
Lisätilaa kaappiin
niksi-syyskuun_myynnit_004.jpg
Tuskailetko liian vähän henkaritilan kanssa? No et enää, koska tällä niksillä saat lisätilaa helposti. Tarvitset vain juomatöklin nipsuja, eli nipsussa on 2 reikää, pujota toseen reikään ensimmäinen henkari ja toiseen reikään taas uusi henkari jne. Kuten kuvassa ja näin saat paljon enemmän irti pienestä tankotilasta.
14 20 0
Muut
Niksit - 37320
Lääkkeet lopussa, resepti hukassa?Ei tämän jälkeen. Taittele resepti lääkepurkin kokoiseksi ja säilytä se lääkepaketissa joko pahvisen lääkepaketin sisällä tai muovisen tablettipurkin ympärillä kuminauhalla kiinnitettynä. Näin löydät reseptin uusien lääkkeiden ostoa varten heti kun lääkkeet loppuvat! :)
0 0 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(