K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Pukeutuminen

Niksit

Lapset ja leikit
Banaanilaatikosta sählymaali
Pikkupojat tykkäävät pelata pihalla sählyä ja jääkiekkoa ja harjoitella ilmaveivejä ja muuta kikkailua, yksinään tai kaverien kanssa. Halvimman maalin pihapeleihin saa hakemalla kaupasta tyhjän banaanilaatikon. Siinä on sopiva aukko ja banaanilaatikkoa kääntämällä maaliaukkoa voi hieman säätää. Kun laatikko hajoaa, sen voi heittää pahviroskiin ja hakea kaupasta uuden. (Tämä on toiminut meillä hienosti jo vuoden verran! :-))
2 6 0
Muut
Niksit - 23005
Juuresten pesuun tarkoitettu kova harja on hyvä keittolevyjen puhdistukseen.
0 2 0
Kodinhoito
Niksit - 17420
Kannattaa suihkuttaa kumihanskoihin rypsoöljyä ennenkuin laittaa hanskat käteen.
0 0 0
Kauneus ja terveys
Heijastinnuttura
Laita hiukset korkealle poninhännälle, ota heijastinlätkä, suorista se ja pyöritä hiuksen latvoista lähtien sen ympärille. Sitten vain napsautat heijastimen ympyrän muotoon ja kiinnität muutamalla pinnillä ja tadaa!
15 16 0
Ekoniksit
Ekosytyke
Ota tyhjä WC-rulla. Revi rullan sisään sanomalehteä ja rypistele se melko tiiviiksi rullan sisään. Taittele rullan päät. Sytytä tuli rullaan ja lisää puiden sekaan. Palaminen kestää kauan, joten puut syttyvät hyvin.
1 0 0
Piha ja mökki
Työ tekijäänsä neuvoo
Kun peset kesän uusia perunoita,hankaa perunaa juuresharjaan,on opetettu tekemään päinvastoin,mutta tämä "uusi"konsti on nopeampi,eikä tarvitse voimaakaan niin paljon,joskus kun perunat ovat kuivahtaneet.
16 15 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(